Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

14 грудня відбулося друге пленарне засідання першої сесії Городоцької міської ради. На порядок денний було винесено 16 питань. На засіданні були присутні 31 депутат.

Дата: 21.12.2017 10:45
Кількість переглядів: 938

Одним із питань порядку денного було утворення старостинських округів. Депутати вирішили, що територія кожної колишньої сільської ради це і буде територія теперішнього округу. Тож, в алфавітному порядку кожен округ отримав свій номер (відповідно округів утворено 17). А на в. о. старост покладено обов’язки із вчинення нотаріальних дій.

- Тобто, відповідно до ст. 37 Закону України про нотаріат, - зазначила Олена Гріх, секретар Городоцької міської ради, - до обрання на перших виборах старост виконуючі їх обов’язки (нагадаємо, це попередні сільські голови), зможуть вживати заходів щодо охорони спадкового майна; посвідчувати заповіти (крім секретних); видавати дублікати посвідчених ними документів; засвідчувати вірність копій (фотокопій) документів і виписок з них, справжність підпису на документах; видаватисвідоцтва про право на спадщину та свідоцтва про право власності на частку в спільному майні подружжя в разі смерті одного з подружжя.

Фото без опису

Фото без опису

Також під час другого пленарного засідання сесії міської ради було створено виконавчий комітет Городоцької міської ради, до складу якого увійшли міський голова, його заступники, секретар, всі в. о. старост, а також керівники різних підприємств, установ та організацій, зокрема директор Городоцького РЕМ Віктор Слободян, заступник начальника управління соціального захисту населення Ніна Тичук, директор КП «Городоккомунсервіс» Ігор Сагадін, головний лікар Городоцького центру ПМСД Анатолій Андрійчук та інші. Всього – 39 чоловік. І справами виконавчого комітету відтепер керуватиме Ольга Бистрицька.

Спершу дякую моїм виборцям, які підтримали мене та обрали депутатом Городоцької міської ради, - зазначила Ольга Іванівна. – Та тепер, так як мене обрали секретарем виконкому, змушена скласти свої повноваження і працювати у складі апарату міської ради. Та запевняю, що на новій посаді працюватиму лише на благо нашої громади, прислуховуючись до думки кожного місцевого жителя.

 На розгляд депутатів було запропоновано і  штатний розпис апарату Городоцької міської ради та її виконавчих органів.

Дев’яте і десяте питання порядку денного стосувалися головних помічників голови ОТГ. За пропозицією голови на посаду заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства було затверджено Сергія Літвінчука, а на посаду заступника з гуманітарних питань - Олену Матвєйцеву.

Є чимало планів щодо роботи, - зазначила Олена Тадеушівна. - Хочемо загалом змінити систему підходів до багатьох аспектів освіти та культури, запровадити найсучасніші інновації. Буде написано багато програм, залучатимемо громадськість до вирішення основних проблем громади. Таким чином прагнемо створити потужну, самодостатню, європейську громаду.

Фото без описуФото без опису

Чимало уваги депутати приділили й найважливішому документу даного скликання – Регламенту Городоцької міської ради. Було обговорено найважливіші питання, зокрема щодо того, скільки пересічних городоччан може бути присутнім на засіданні, чи потрібен для цього попередній запис, де проводитимуться засідання, як депутатський корпус співпрацюватиме із ЗМІ тощо. Врешті-решт, зі змінами та поправками Регламент затвердили. Також на сесії було розглянуто ще ряд організаційних питань, звернення громадян, а також внесено зміни до міського бюджету на 2017 рік.

Фото без опису

Наталія Попович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь