Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

На травневий відпочинок аби було куди знову і знову повертатися, необхідно дотримуватися деяких елементарних правил. Не смітіть!

Дата: 20.04.2018 11:37
Кількість переглядів: 1142

   Наближаються святкові травневі вихідні. Багато хто з родиною або друзями поїде на природу відпочити, розвести багаття, посмажити шашлики.

   З сумом слід констатувати той факт, що дуже часто масовий відпочинок наших громадян на природі закінчується забрудненням навколишнього середовища усіляким непотребом. Відпочивальники залишають по собі пластикові пляшки та пакети, склотару, недопалки, крім того нищать дерева, кущі, ягідники. Прикро усвідомлювати, що дуже часто діти беруть приклад зі своїх батьків та  продовжують сімейні «сміттєві традиції». Забруднюючи навколишнє середовище сьогодні, ми створюємо умови для виникнення масштабної екологічної катастрофи вже в найближчому майбутньому.

Після відпочинку усі використані пластикові пакети та пляшки, папір, консервні банки, скляний посуд позбирайте та заберіть із собою і викиньте до смітника. Нехай на місці вашого відпочинку буде чисто, щоб і інші відпочивальники мали змогу насолодитись красою природи. Не залишайте не загашені недопалки, адже, це може призвести до пожежі. Не розбивайте скляні пляшки, друзки на землі можуть травмувати вас та інших відпочивальників. Не ламайте гілки дерев та кущів. Не обдирайте кору, не вирізайте надписи на стовбурах дерев, це може призвести до заселення дерева шкідниками або навіть до всихання та загибелі.

Шановні мешканці громади, дотримуйтесь чистоти на природі! Бережіть красу Городоччини!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь