Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Щодо залучення волонтерів Корпусу миру США в Україні

Дата: 02.05.2018 16:46
Кількість переглядів: 883

Міністерство молоді та спорту надає сприяння Корпусу миру США в Україні у впровадженні проекту технічної допомоги «Розвиток молоді».

Проект здійснюється на виконання угоди між Україною та США про реалізацію Програми Корпусу миру США в Україні від 06.05.1992 р.

Завдяки співпраці Мінмолодьспорту та Корпусу миру США в Україні, добровольці Корпусу успішно працюють керівниками гуртків та клубів, організаторами таборів, масових заходів, семінарів для педагогів та працівників молодіжних центрів, приносять нові знання та підходи в українську систему неформальної освіти, працюють з українською молоддю, виховуючи у молодих людей навички, які допоможуть їм бути здоровими, успішними та відповідальними громадянами України.

На сьогодні, в рамках проекту 50 волонтерів Корпусу миру працюють у 17 регіонах України. Головними напрямками проекту є здійснення підтримки позашкільної та позакласної освіти щодо фізичного та емоційного здоров’я, професійного розвитку та активної громадянської позиції молоді, виконанні громадських проектів. Перевага при розподілі волонтерів надається школам та навчальним закладам в малих містах, селах та ОТГ.

Фото без опису

У разі виникнення зацікавленості у реалізації вищезгаданого проекту, пропонуємо залучати волонтерів Корпусу миру США в Україні до розвитку своїх міст та громад та зв’язуватися з координаторами волонтерів на місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь