Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Участь у роботі регіональної платформи Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України

Дата: 16.05.2018 09:50
Кількість переглядів: 1333

        15 травня  у  Кам’янці-Подільському відбулось засідання регіональної платформи  Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України. На захід були запрошені представники міст та громад області, Хмельницької обласної ради, засоби масової інформації. Городоцьку об’єднану територіальну громаду представляла керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Городоцької міської ради Ольга Бистрицька.

      Регіональна платформа розпочалася із урочистої частини, під час якої присутніх привітали поезією про роль місцевого самоврядування в житті громад, піснями про край та мультфільмом-презентацією міста Кам’янця-Подільського.
     Згодом із вітальним словом звернулися голова регіонального відділення Асоціації міст України, міський голова м. Славута Василь Сидор, міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич та заступник голови обласної ради Валерій Лєсков.
     Під час засідання регіональної платформи розглядались питання медичної реформи, співпраця з Державною фіскальною службою, співпраця з Державними органами охорони праці. У цьому контексті було задано чимало питань щодо того, як технічно працюватиме механізм фінансового забезпечення первинної медицини, отримання ліцензій медичних закладів, легалізації праці в містах та об’єднаних територіальних громадах, особливостях спільної роботи із ДФС щодо налагодження обміну даними тощо.
      Перед присутніми виступали спікери по зазначених питаннях: начальник Департаменту охорони здоров’я Яків Цуглевич, головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Хмельницького району» Леонід Коцюба, представник ДФС у Хмельницькій області А.М. Саланський, а також начальник управління Держпраці в Хмельницькій області О.О. Глушаков.

    Учасники заходу мали нагоду також побувати на будівництві  Кам’янець-Подільської  теплоелектростанції, яка поєднуватиме виробництво теплової та електричної енергії газовими і твердопаливними котлами загальною потужністю 15 МВт.  Даний проект реалізується за кошти кредиту Світового банку і цілком заслуговує на звання ексклюзивного, передбачає встановлення турбіни з модулем ОRС(Organic Rankine Cycle – органічний цикл Ренкіна), унікальність якої полягає у використанні рідини з температурою 200°С.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь