Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У вихідні дні 19 та 20 травня працівники дільниці з водопостачання та водовідведення КП «Городоккомунсервіс» працювали над ліквідацією каналізаційного затору, який виник на території молочноконсервного заводу.

Дата: 21.05.2018 10:35
Кількість переглядів: 1230

     Аварійна каналізаційна мережа знаходиться на балансі заводу, однак уже кілька місяців як установа тимчасово припинила діяльність. Директор заводу  звернувся про надання допомоги до комунального підприємства. Як повідомив головний інженер КП «Городоккомунсервіс» О.Медвєдєв, аварійна ситуація призвела б до підтоплення цехів та житлових будинків мікрорайону нечистотами. Оскільки проблема затору в каналізації вимагала негайного вирішення то було прийнято рішення щодо термінового залучення до ліквідації аварії слюсарів комунального підприємства.

     На протязі двох днів працівники  підприємства розчищали каналізаційні колектори та колодязі від заторів. Причина аварії, кажуть вони, банальна: ганчірки, целофан та інший непотріб, який через дії несвідомих користувачів потрапляє в мережу.

     Не дивлячись на значні об’єми виконаних робіт вдалося відновити пропускну здатність каналізаційної мережі лише частково. При цьому, проведені роботи принесуть лише тимчасовий ефект. Для подальшої експлуатації мережі необхідно буде замінити 65 метрів каналізаційної труби діаметром 400-500 міліметрів.

     Тому вкотре звертаємось до жителів міста з проханням не допускати потрапляння в побутові стоки предметів, які не призначені для видалення через каналізацію. Адже халатне відношення призводить до виникнення подібних аварійних ситуацій, створює незручності для мешканців житлового фонду.

 

Відділ містобудування, архітектури та

житлого-комунального господарства Городоцької міської ради

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь