Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Фестиваль зі спортивного лову хижої риби

Дата: 16.07.2018 16:56
Кількість переглядів: 1394

Погодьтесь, що спортивна рибалка, все більше і більше стає популярної в Україні. Не стало виключенням і наше місто. Вперше, на міському пляжі (новий пляж) відбулися змагання з ловлі хижої риби спінінгом з берегу. До участі в заході були запрошені всі бажаючі жителі міста та громади.

Організатором та спонсором  заходу став Валентин Довгий, який вирішив організувати ловлю риби та зробити вже традиційним захід для нашого міста та громади.

А також, долучились небайдужі жителі, які хочуть урізноманітнити проведення вільного часу дорослих та дітей: Івченко Ігор, Гедз Володимир магазин «Олімп», Дідур Віталій автомийка «Люкс» та Коваль Андрій «Державне лісове господарство».

Змагання проводились з метою популяризації риболовного спорту, підвищення спортивної майстерності, визначення переможців та призерів змагань, пропаганди активного відпочинку та дбайливого ставлення до природи. Адже, перед початком змагань, організатори та учасники заходу, влаштували масове прибирання території міського пляжу, для покращення та очищення навколишнього середовища.

Фестиваль проходив в два тури. Під час перерви на відпочинок, для конкурсантів було організовано невеличкі змагання, під час яких, також були переможці, які були нагородженні призами.

У фестивалі взяли участь 21 учасник. Перше місце змагань посів Яворина Назар, ІІ місце забрав Ветошко Дмитро та ІІІ місце – Бичковський Назар. Усіх переможці змагань отримали грамоти та подарункові сертифікати, а учасники отримали подарунки від організатора та спонсорів заходу. Після змагань, була організована традиційна рибна юшка та шашлик.

Номінація за саму велику рибину - Big Fish – Слободян Олег - судак вагою 491 грамм.

Уся риба, яка була зловлена учасника заходу, була випущена у водойму.

Змагання проведені за підтримки міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь