Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

«Стара пошта» - її подальша доля...

Дата: 15.03.2018 10:59
Кількість переглядів: 1014

Багатоквартирний житловий будинок «Стара пошта», загальною площею 1155,4 кв.м, житловою площею 586,2 кв.м, який знаходиться в м. Городок, по вул. Грушевського, буд.63, перебуває вкрай жахливому та аварійному стані. Незважаючи на заблокований вхід,  в приміщення постійно проникають невідомі особи з невідомою метою. Фасад приміщення значно погіршує загальний інтер’єр міста, адже знаходиться майже у центрі.

В 2008 році Городоцькою міською радою було прийнято рішення виставити дане приміщення на аукціон.     

За результатами торгів 24.12.2008 року між Городоцькою міською радою (продавцем) та ПП «Проскурів-Буд» (покупцем) було укладено договір купівлі-продажу. Відповідно до цього ж договору прийнято графік платежів (розстрочки) терміном  на 6 місяців, протягом яких покупець зобов’язувався сплатити усю суму договору.

Проте ПП «Проскурів-Буд» порушив графіки оплати. Як пояснив покупець листом, причиною порушення стало погіршення фінансового становища підприємства. На численні прохання ПП «Проскурів-Буд», рішенням міської ради №7 від 29.07.2009 року продовжено терміни розстрочки ще на 3 місяці. Але покупець продовжував порушувати умови розстрочки, а тому станом на січень 2012 року ПП «Проскурів-Буд» не виконав своїх зобов’язань, які мали бути виконані ще в жовтні 2009 року.

Городоцькою міською радою було проведено ряд заходів, в результаті яких з ПП «Проскурів-Буд», в грудні 2016 року, було стягнуто суму заборгованості в повному обсязі.

14 березня 2018 року відбулась зустріч міського голови Підлісного В.В. та директора ПП «Проскурів-Буд» з питань координації подальших дій з передачі майна покупцю, для реконструкції даного об’єкта.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь