Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Підсумки роботи громадського формування

Дата: 22.02.2019 15:40
Кількість переглядів: 700

22 лютого, в залі засідання міської ради відбулась нарада з членами громадського формування з охорони громадського порядку на території об’єднаної територіальної громади «Загін сприяння поліції». Основними завданнями формування є надання допомоги ВП ГУНП у Хмельницькій області у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки, запобіганні кримінальним і адміністративним правопорушенням, інформування про вчиненні або ті, що готуються, кримінальні правопорушення, місця зосередження злочинних угрупувань, сприяти у виявленні кримінальних правопорушень, розшуку осіб, які їх вчинили.
 Зі звітом про роботу громадського формування перед членами загону виступив голова - Микола Зацерківний. Микола Володимирович повідомив усіх присутніх про те, що за підсумками роботи за 2018 рік буде підготовлено та подано на розгляд виконавчому комітету міської ради клопотання щодо виключення деяких членів формування, які недобросовісно відносяться до своїх обов’язків, передбачених Статутом загону. 
Ольга Бистрицька, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету акцентувала увагу учасників наради на проблемних питаннях об’єднаної територіальної громади, пов’язаних  саме з охороною громадського порядку у розважальних закладах міста та старостинських округів. Члени громадського формування мали можливість висловити свої  пропозиції та рекомендації щодо покращення роботи загону.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь