Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбудеться тренінг "Ефективність у горіховому бізнесі"

Дата: 02.08.2019 15:08
Кількість переглядів: 553

Повідомляємо, що 19 серпня 2019 року відбудеться тренінг «Ефективність у горіховому бізнесі». Тренінг проходитиме у м. Хмельницькому із виїздом на ФГ «Батьків сад»  (проведення практичної частини тренінгу).
 
19 серпня у м. Хмельницькому відбудеться унікальна подія для галузі горіхівництва України – тренінг «Ефективність у горіховому бізнесі». Тренінг організовано Центром інформаційної підтримки у м. Хмельницькому, заснованим на базі ГО «Громадський рух «Нова економічна політика», у рамках ініціативи ЄС #Eu4Business за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні.
 
Тренінг триватиме 1 день та включатиме 2 основні частини.
 
1 блок – додана вартість при вирощуванні органічного горіха, дослідження перспективних ринків збуту горіхів (фундук). Тренери: Микола Биков (сертифікаваний дорадник з агрономії (свідоцтво №26/2017/2), Консультант з агрономічних технологій та органічного виробництва Асоціація Дунайська соя (Австрія)), Анна Гаврилюк (к.е.н, керівник ІАЦ  ГО «АСТАР»).
 
Під час цього блоку учасників, ознайомлять із особливостями вирощування органічного горіху та нададуть інформацію про перспективні ринки збуту.
 
2 блок – практична частина–виїзд на ФГ «Батьків сад», де з учасниками працюватимуть два тренери. Ігор Цибенко (директор ФГ «Батьків Сад»), який поділиться досвідом про підвищення прибутковості фундукового саду за допомогою агротехнічних прийомів. Генадій Юдін (директор «Горіхові сади України», віце-Президент ВГО "Українська горіхова асоціація" ) і розповість про те, як досягти ефективності у веденні горіхового бізнесу.
 
В результаті тренінгу має бути напрацьовано 2 кейси по підвищенню ефективності горіхового бізнесу. За умовами тренінгу учасники протягом дня будуть напрацьовувати основні елементи і у другій половині дня поділені на дві групи по (7-10 осіб) і сформують кейси по підвищенню ефективності горіхового бізнесу.
 
Вартість тренінгу 1000 грн.
 
Сайт тренінгу http://nut.nep.km.ua/.
 
 
Фото без опису
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь