Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Підприємці області приймали вітання з нагоди професійного свята

Дата: 02.09.2019 09:19
Кількість переглядів: 557

30 вересня в облдержадміністрації приймали вітання ті, хто має в собі підприємницький дух, хто готовий брати на себе відповідальність,  проявляти наполегливість, шукати нове і вперто йти до успіху.

Завдяки підприємцям створюються нові робочі місця, випускаються конкурентоспроможні товари та надаються якісні послуги у різних суспільних сферах. Особливо відчутна роль підприємців у регіональному розвитку, відновленні територіальних громад та українського самоврядування загалом.

Зі словами вітання до гостей свята звернувся т.в.о. голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко.

“Я без перебільшення скажу, що сьогодні підприємці є тією рушійною силою в економіці держави, яка є прогресом в розвитку нашої країни. Це стосується системи оподаткування, розвитку територій, робочих місць, надходжень до бюджету, які дають змогу розвиватися громадам, інфраструктурі та соціальним об’єктам. Ваша допомога сьогодні неоцінена і в плані волонтерства, допомоги армії та розбудові оборонноздатності країни”, – зазначив Володимир Ілліч.

Посадовець побажав присутнім тільки примножувати свої здобутки, розвитку бізнесу, міцного здоров’я та натхнення у реалізації власних задумів та ініціатив.

Також відповідно до розпорядження т.в.о. голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка, за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, активну громадянську позицію та з нагоди Дня підприємця НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ та подарунком Надвиничного Олега Степановича, підприємця з с.Завадинці.

Крім того, до привітань долучилися голова обласної ради Михайло Загородний, президент Хмельницької торгово-промислової палати, голова регіональної ради підприємців Хмельницької області Наталія Бєлякова, заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби України в області В’ячеслав Семенюк, начальник Хмельницької митниці Державної фіскальної служби України  Іван Бережнюк, директор Регіонального фонду підтримки підприємництва по області Інна Бачинська, перший заступник начальника ГУ ДСНС у Хмельницькій області, полковник служби цивільного захисту Дмитро Бондар.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь