Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Я зможу все, Я знаю, я в це вірю, Я буду мати успіх у житті, бо в мене є свята, бажана мрія…

Дата: 03.12.2019 15:22
Кількість переглядів: 842

Гамірно та весело було у Городоцькому районному центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю. Саме сьогодні, 3 грудня, вперше в історії центру відбулись «Богатирські ігри». Захід був приурочений до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями.

Масу приємних емоцій та задоволення отримали запрошені гості: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роман Конюшко, фахівець центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді районної державної адміністрації Олена Кішик, директор Городоцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Надія Шевченко, учні освітніх закладів міста та ін..

З особливою віддачею і натхненням проходили ігри, адже в них була вкладена душа. Сьогодні ми мали можливість спостерігати за спритністю, вмілістю та завзятістю учасників. «Богатирські ігри» проходили в 3 тури, молодь проявляла себе в творчому конкурсі, де учасники представляли свої команди. В конкурсі на спритність та силу, де учасники демонстрували свої спортивні вміння з армреслінгу, віджимання, перетягування канату та ін.. А на останньому етапі продемонстрували свої знання з правил дорожнього руху в інтелектуальному конкурсі. За результатами трьох турів перемогла ДРУЖБА.

А запрошені учні міських освітніх закладів та молодь центру розважали гостей своїм співом та танцями.

На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Для цих молодих людей не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Адже всі ми рівні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь