Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Дитсадки Городоцької міської ОТГ не відновлять роботу з 1 червня

Дата: 28.05.2020 14:18
Кількість переглядів: 996

Відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України, Урядом серед пом’якшень карантинного режиму, які вступають в дію з 22 травня, зазначено відновлення роботи закладів дошкільної освіти з 25 травня.

Однак, остаточне відкриття дитсадків стане можливим лише за умови виконання усіх рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину та прийняття відповідних рішень засновником ( Городоцькою міською радою).

 Сьогодні, за участі секретаря міської ради Олени Гріх, головного спеціаліста Маріанни Швець, директора Городоцького районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Любові Казмірчук, директора Інклюзивно – ресурсного центру Валентини Бендюжко відбулася  робоча нарада, на якій було обговорено питання подальшої діяльності установ Городоцької міської ради.

 «Станом на сьогодні, проводиться ряд необхідних заходів із підготовки до відновлення роботи дошкільних закладів, Інклюзивно – ресурсного центру, Городоцького районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю. Для перебування дітей та роботи персоналу необхідно придбати  дезінфікуючі та санітарно-гігієнічні засоби, безконтактні термометри та ін.

Інклюзивно – ресурсний центр розпочне роботу з 1 червня 2020  року, а Городоцький районний центр  комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю повноцінно запрацює з 1 серпня 2020 року.

Щоб дошкільнята змогли знову відвідувати свої ЗДО, ми зобов’язані потурбуватись про їхню безпеку. Відтак, для цього усе ретельно підготують, і наші садочки запрацюють з 1 серпня 2020 року», – підсумувала секретар міської ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь