Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Позачергове засідання комісії ТЕБ і НС: про що говорили

Дата: 11.10.2021 16:48
Кількість переглядів: 849

У зв’язку з кризовою ситуацією, яка виникла на території України,   у всіх бюджетних установах розірвані договори, що були укладені на початку року на постачання газу через суттєве  зростання його вартості. Тому і виникла надзвичайна ситуація пов’язана з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021/2022 років.

Сьогодні, в залі засідань міської ради під головуванням міського голови Неоніли Андрійчук, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Городоцької міської ради.

Під час засідання усіх членів комісії було ознайомлено з ситуацією,  яка склалася на території громади і країни та одноголосно були прийняті відповідні рішення.

ПРОКОТОЛ

Щоб забезпечити у визначені терміни проведення переговорних процедур з компанією НАК «Нафтогаз України» та забезпечити усі заклади газом, на підставі Меморандуму, який підписано під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського, про непідвищення рівня тарифів матимемо можливість отримати знижену ціну від даної компанії. Тож протокол засідання Городоцької комісії з питань ТЕБ і НС був надісланий до обласної комісії ТЕБ і НС Хмельницької державної адміністрації у найкоротший термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь