Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День Конституції України урочисто відзначено в Городку

Дата: 28.06.2022 15:55
Кількість переглядів: 411

На 125-й день війни, 28 червня 2022 р. на центральній площі міста – Героїв Майдану, відбувся благодійний захід «Україна єдина – Україна це ми» з нагоди Дня Конституції України.

Фото без опису

За традицією, урочистий захід організатори розпочали із Державного Гімну. Після чого жителі та гості міста побачили хореографічну композицію «Мир над Україною» у виконанні зразкового ансамблю сучасного танцю «Колібрі» Городоцького міського будинку культури (художній керівник Оксана Радюк), який цього дня також завершував основну частину програми танцем «Веснянка».

На даному заході, співорганізаторами якого також став другий відділ Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, виступили солісти відділу: Дмитро Зьомок із композиціями «Моя країна» і «Біля тополі», та Андрій Леньга із піснями «Не спи моя рідна земля» і «Україна».

Фото без опису

Потужним став виступ на скрипці Лесі Коморної, яка виконала композиції «Стефанія» і «Алілуя». Глядачі також слухали зворушливі пісні, які подарував їм народний ансамбль української пісні «Співуче джерело» Городоцького міського будинку культури (художній керівник Олександр Шевчук). З енергійним музичним твором «Молода Україна» виступила старшокласниця Марія Сівець.

Фінальним завершенням дійства на центральній площі Городка став «Гімн України» в сучасній обробці, який виконав зразковий вокальний колектив «Чарівниця» мистецької школи «Городоцької дитячої музичної школи» (художній керівник Інна Венгер).

Фото без опису

Таким чином, жителі і гості громади урочисто відзначили День Конституції України. Організовуючи подібні благодійні заходи, ми - українці, не лише зі зброєю в руках, а й на культурному фронті, наближаємо Українську перемогу! Боротьба за Незалежність України триває щодня!

Читайте також на сайті:

Старости обговорювали актуальні питання

Свято жителів – Дні Сохачева 2022;

Всупереч важкому часу, варто робити добрі справи;

Городок підтримує Чугуїв;

Городоччина, яка зачарує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь