Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ – ЗАЯВНИКІВ МЕТРОЛОГІЧНИХ РОБІТ

Дата: 28.02.2018 09:04
Кількість переглядів: 1041

Засоби вимірювальної техніки, що застосовуються у сферах законодавчо регульованої метрології, визначених Законом України «Про метрологію та метрологічну діяльність», який набув чинності з 01 січня 2016 р., та які зазначені у Переліку категорій законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що підлягають повірці, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 № 374, підлягають періодичній повірці та повірці після ремонту.

Засоби вимірювальної техніки (ваги, гирі) відносяться до категорії законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки та підлягають періодичній повірці з міжповірочним інтервалом - не рідше 1 разу в 1 рік.

Застосування не повірених засобів вимірювальної техніки є порушенням ст. 28 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» та Закону України «Про захист прав споживачів». Внаслідок цього споживачі (покупці) не можуть бути впевнені в достовірності показів засобів вимірювальної техніки. У зв’язку з цим порушуються їх законні права.

З метою реалізації державної політики з питань технічного регулювання та споживчої політики і на виконання Законів України «Про метрологію та метрологічну діяльність», «Про захист прав споживачів» рекомендуємо провести повірки засобів вимірювальної техніки (ваг, гир), що застосовуються в харчоблоках та столових шкіл та дитячих садків, закладах громадського харчування (ресторанах, кафе, тощо), на ринках, а також в магазинах Городоцької міської ОТГ.

Для організації проведення повірки засобів вимірювальної техніки підприємствам, суб’єктам підприємницької діяльності та фізичним особам необхідно звернутись до ДП «Хмельницькстандартметрологія» за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Свободи, 7, кім.104,110,111.Контактні телефони: (0382) 65-65-80,          моб. (067) 311 64 41. Заявки на проведення повірки засобів вимірювальної техніки можна надсилати на факс: (0382) 65-65-80 та/або електронну пошту: hmcsms@infocom.km.ua

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь