Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 22.02.2018 09:30
Кількість переглядів: 904

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення виконавчого комітету Городоцької  міської ради «Про встановлення тарифу щодо оплати транспортних послуг по перевезенню пасажирів у м. Городок на міських автобусних маршрутах загального користування»

Розробник – виконавчий комітет Городоцької  міської ради

            Проект регуляторного акта спрямований на приведення у відповідність тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом до розрахункових витрат суб'єктів підприємницької діяльності, які працюють на ринку перевезень. Встановлення економічно-обґрунтованих тарифів на перевезення пасажирів дадуть змогу перевізникам працювати беззбитково в умовах збільшення цін на пальне та матеріально-технічні ресурси, забезпечувати якісне надання послуг з пасажирських перевезень, виконання заходів щодо оновлення рухомого складу та підвищення комфортності пасажирських перевезень.

Проект рішення виконавчого комітету Городоцької  міської ради «Про встановлення тарифу щодо оплати транспортних послуг по перевезенню пасажирів у м. Городок на міських автобусних маршрутах загального користування» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено в газеті Городоцький вісник, а також на офіційному сайті Городоцької міської об’єднаної територіальної громади: http://gorodocka.gromada.org.ua/

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 32000, м. Городок, вул.Грушевського, 53, а також можна надсилати на електронну адресу Городоцької міської ради: gdmiskrada@ukr.net

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь