Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

АГРОПОРТ Захід Львів 2018 VII Міжнародна агропромислова виставка та форум з розвитку фермерства

Дата: 20.04.2018 14:30
Кількість переглядів: 1120

     АГРОПОРТ – це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. З 2018 року Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT проходить в трьох містах та охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників. Місцем його проведення вже традиційно є термінали, виставкові площі і аеродромні перони аеропортів Львова, Херсона та Харкова.

     У Львові відбувається форум  за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України і Львівської обласної державної адміністрації. Городоцьку ОТГ представляє Василь Підлісний. Організаторами виступають Департамент агропромислового розвитку  Львівської облдержадміністрації та Aviabrand LLC.

     АГРОПОРТ Захід Львів 2018, який відбувається у Львові 19-21 квітня є орієнтований на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем – тваринництво, рослинництво, вирощування органічної продукції, вирощування ягід, овочівництво, садівництво, рибне господарство тощо.

     До участі в Агропорті у Львові запрошено фермерів та господарів з Львівської, Волинської, Рівенської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, а також с інших регіонів України.

     У 2018 році особлива увага буде приділятись проблемам адаптації сільського господарства до умов зміни клімату: підвищення продуктивності в умовах змін та перехід на безпечні і точні технології. Також спеціально до 5-ої річниці форуму в Україні буде запущено новий проект – Українське Трипілля. Формат проекту передбачає демонстраційні покази в полях Західної, Східної та Південної України

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь