Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Вечір-зустріч з композитором Іваном Пустовим та поетесою Тетяною Чеховською

Дата: 24.04.2018 09:50
Кількість переглядів: 995

           23 квітня в приміщенні Городоцької дитячої художньої школи відбувся  творчий вечір композитора, на рахунку якого понад 700 пісень (300 - написаних на власні тексти), аранжувальника, артиста, автора гуморесок, пісенних текстів та ліричних віршів, лауреата обласної премії імені Шевченка, заслуженого діяч естрадного мистецтва України, володаря міської премії Богдана Хмельницького Івана Пустового. Та поетесою, публіцистом, автором збірки «Кричала плакала душа»  Тетяною Чеховською.

   У свій час Іван Пустовий став першовідкривачем Олександра Пономарьова і Марини Одольської, Юрка Юрченка і Броніслави Солтисик, Наталі Валевської і Івана Березовського та багатьох-багатьох інших виконавців у тому числі нашої землячки Тетяни Чеховської, яка успадкувала від свого діда боротьбу за справедливість, від матері особливий потяг до мистецтва, а від батька любов до поезії. Нажаль за станом здоров’я Іван Пустовий не зміг приїхати на вечір-зустріч, але не зважаючи на те захід був по домашньому теплим і приємним, глядачі отримали позитивний заряд емоцій. Цього дня авторів пісні про Городок Тетяну та Івана вітали  солісти ансамблю «Каскад» філіалу Городоцького міського Будинку культури, учасники аматорського зразкового ансамблю «Чарівниця» Городоцької ДМШ, аматорський зразковий ансамбль «Тоніка» Городоцької ДМШ аматорський народний ансамбль «Троїсті музики» Городоцького МБК, лауреати Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів гурт «Співуче джерело». Крім того слова вдячності висловили секретар міської ради Олена Гріх, заступник міського голови Олена Матвєйцева та  міський голова Василь Підлісний.

     В даний час Іван Пустовий працює завідуючим музичного відділу Хмельницького обласного академічного лялькового театру.Так як мати не може назвати улюблену дитину, так Пустовий не може назвати улюбленого жанру. Чи то пісні, чи то пісенному супроводу, чи то музиці до дитячої вистави – кожному віддає серце, душу, безсонні ночі. Зі слів Тетяни Чеховської її творча стежина розпочалась у майже 50-річному віці, тому що саме тоді вона почала серйозно писати вірші. Найулюбленіше місце для творчості –  сільське поле,саме  там Тетяна давала волю своїм почуттям:співала і плакала…

    Життя Тетяни змінилося після знайомства з  композиторами Миколою Ведмедерем та Іваном Пустовим. Зявилась музика до пісні «Про Городок» та  пісні «Молись, козаче, за Україну», а потім з’явились ноти до пісень «Ти маєш жити, сину» і «Моя ти вільна і незалежна». Як написала Тетяна Чеховська «Ніколи не пізно починати жити по-іншому. Так, щоб бути щасливою людиною!». Можна і в 50 років починати все спочатку або продовжувати розпочате. Бажаємо всім успіху! Любові і добра! А найголовніше – МИРУ!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь