Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Міським головою здійснено виїзний прийом громадян у старостинському окрузі с. Радковиця

Дата: 04.05.2018 16:45
Кількість переглядів: 1107

Виїзні прийоми громадян керівництвом міської ради, які відбуваються відповідно до затверджених графіків дають змогу не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблемами сільської громади для їх вирішення.

Черговий  виїзний прийом здійснено 03 травня 2018 року міським головою Городоцької міської ради Василем Підлісним в селі Радковиця в приміщенні сільського клубу. У зустрічі з громадянами старостинського округу  також взяли участь: секретар ради Олена Гріх, староста старостинського округу Анатолій Панасюк, начальник відділу освіти Городоцької міської ради Сергій Рибак,  начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Городоцької міської ради Катерина Бігняк та спеціалісти міської ради.

Небайдужі до свого майбутнього, а саме понад 130 сельчан Радковицького старостинського округу прийшли на прийом до голови.

В ході спілкування до міського голови зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села, своїми проблемами та негараздами.

Велике занепокоєння у сільських мешканців викликають питання незадовільного стану доріг  після проведення польових робіт аграріями. Найболючішим питанням знову залишається реалізація права громадян в одержанні земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту.

Під час прийому жителями сіл  піднімалось ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади, зокрема: вирішення питання водопостачання, ремонту містка в селі, вуличне освітлення, працевлаштування населення, виділення земель для учасників АТО, питання про фінансову допомогу військовослужбовцям, благоустрій та ряд інших проблемних питань.

  Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Городоцької міської ради Катерина Бігняк розповіла про можливість створення сільськогосподарських кооперативів в старостинському окрузі, які на сьогоднішній день є важливим фактором розвитку громади, полегшення умов ведення господарства у селі та створення нових робочих місць для населення.

В свою чергу, начальник відділу освіти міської ради Сергій Рибак розповів про ситуацію та зміни в галузі освіти.  

Проаналізувавши всі звернення, міський голова Василь Підлісний зазначив, що лише спільними зусиллями та прагненням можливо досягти позитивного результату у вирішенні проблем та розвитку громади.

В ході проведення прийому головою були проаналізовані питання, порушені   громадянами.  Частина із них вирішена негайно, міським головою та спеціалістами міської ради надані кваліфіковані консультації та  рекомендації по вирішенню звернень. Питання, які потребують додаткового вивчення, взято на контроль відповідними підрозділами міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь