Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня

Дата: 10.05.2018 09:23
Кількість переглядів: 947

З нагоди вшанування пам'яті полеглих у Другій світовій війні та Дня Перемоги в Городоччині  пройшов ряд заходів. Серед них – покладання квітів із свідками подій 39-45 років, святкові концерти. Вшанувати пам'ять героїв прийшли люди різного віку: від молодшої школи до ветеранів війни.

Слід зазначити, що під час Другої світової війни в Україні загинуло, за різними оцінками, від 8 до 10 мільйонів людей, з них цивільного населення близько 5 млн. Разом з тим, 2,2 мільйона було вивезено на примусові роботи до нацистської Німеччини, 10 мільйонів втратило притулок. На цілковиті руїни було перетворено понад 700 міст та селищ міського типу, майже 30 тисяч сіл.

В цей пам’ятний день,біля обеліску слави та  Вічного вогню до учасників мітингу звернулися заступник голови Городоцької районної державної адміністрації Сергій Зборовський, голова Городоцької районної ради Ольга Зелінська, міський голова Василь Підлісний, народний депутат України I скликання, депутат Хмельницької обласної ради Володимир Поворозник. районний військовий комісар Юрій Попсуй

Ветеранів Другої світової війни, вшанували пам’ять загиблих героїв. По всій території громади відбулося покладання квітів до пам’ятників та меморіалів присвячених увічненню перемоги над нацизмом та вшанування пам'яті жертв Другої світової війни 1939-1945 років. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь