Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

16 травня у приміщенні міської ради відбулася зустріч з Романом Олексенко, керівником проекту «Розвиток громад» Корпусу Миру США в Україні

Дата: 16.05.2018 17:00
Кількість переглядів: 1134

Городоцька міська рада подала заявку на участь у Проекті розвитку громад Корпусу Миру США в Україні. Якщо пощастить, то вже в наприкінці жовтня у нас проживатиме волонтер з Сполучених Штатів Америки, котрий допоможе розвивати важливі галузі життєдіяльності громади.

На зустрічі були присутні , Олена Гріх секретар міської ради, Катерини Бігняк  начальник відділу економічного розвитку та інвестицій, Альона Юрченко завідувач сектору інформаційної та організаційної роботи, Вадим Рудніцький адміністратор міської ради, також були присутні Любов Казмірчук директор центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, та Тетяна Височинська вчитель англійської мови.

Під час зустрічі Роман Олексенко розповів, що Американська організація прагне розвивати співпрацю з активними громадянами України, які бажають оволодіти новими методами навчання та роботи. Волонтери здебільшого співпрацюють з неурядовими організаціями, місцевими організаціями самоврядування, місцевими органами виконавчої влади та бізнес-структурами. Волонтери сприяють соціальному та економічному розвитку на місцевому рівні. Метою Волонтера є посилення компетенції членів громад та обслуговуючих організацій, сприяння сталому розвитку місцевих організацій та міжгалузевому співробітництву між громадським, урядовим та приватними сектором.

Пізніше до нас завітає ще один представник Корпусу Миру – регіональний менеджер,  щоб вивчити спроможність прийняти волонтера Корпусу Миру, зібрати інформацію про місто, краще зрозуміти потреби мешканців, у разі позитивного висновку щодо  можливості міста, серед числа добровольців знайти ту людину, яка б максимально відповідала потребам Громаді. Волонтер може допомогти громаді розвивати важливі галузі життєдіяльності міста, стати більш економічно та соціально стабільними.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь