Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Засідання шостої сесії Городоцької міської ради

Дата: 23.05.2018 17:41
Кількість переглядів: 1403

     23 травня  відбулося пленарне засідання шостої сесії VII скликання Городоцької міської ради. До порядку денного було внесено 41 питання.

Перед початком сесії міський голова Василь Підлісний прозвітував про виконані роботи за  міжсесійний період, а саме у квітні та травні  місяці  на території Городоцької об’єднаної територіальної громади.Зокрема,  комунальним підприємством «Городоккомунсервіс» проведено ряд робіт по відновленню мереж вуличного освітлення, відновленню мереж водопостачання, грейдеруванню доріг, та інш.

У місті освітлено 6 вулиць протяжністю 1,6 км:

(вул.Гончара та вул..Котляревського) на суму 30,0 тис.грн.:

- встановлено дві опори

- прокладено 250м проводу

- установлено 8 світильників

(вул.Стецька Ярослава і Стецько Ярослави  на суму 39,6 тис.грн.:

Прокладено -510 м проводу

-установлено 15 світильників

(вул.Григоренка  та Шухевича)  на суму 70,3 тис.грн.:

-прокладено 900 м проводів

-установлено 23 світильника.

В с.Скіпче освітлено 7 вулиць протяжністю 2,8 км : (вул..Грушевського,вул..Польова, пров.Гагаріна, вул..Фадєєва, вул.Л.Українки, вул..Заводська, вул..Щорса):

-встановлено 35 світильників ;

-8 додаткових залізобетонних одностоякових опор;

-щит обліку та управління вуличним освітленням;

Загальна вартість проведених робіт становить 217,1 тис.гривень.

     Також комунальним підприємством проведено технічне обслуговування систем вуличного освітлення та ремонт електропроводів у 7 сільських населених пунктах  (с.Кузьмин, с.Шишківці, с.Остапківці, с.Сирватинці, с.Скіпче, с.Завадинці, с.Велика Яромирка,) та на 5 вулицях міста Городок(вул..О.Гончара, вул..Київська, вул..Тельмана, вул..Ярослава Мудрого, пров.Б.Хмельницького). Вартість робіт по технічному обслуговуванню становила  11,8 тис.гривень.

На даний час тривають роботи по відновленню мереж вуличного освітлення в с.Турчинці (виготовлено дві кошторисні документації ,одна на суму-185,5 тис.грн.,друга на суму 191,7 тис.грн.).

Також уже виготовлено проектно -  кошторисну документацію по вуличному освітленні на слідуючі населені пункти :

с.Іванівка -66,61 тис.грн.

с.Новий Світ-47,75 тис.грн.

с.Тростянець-31,5 тис.грн.

с.Матвійківці-125,381 тис.грн.

с.Борщівка-72,474 тис.грн.

с.Радковиця-39,5 тис.грн.

ВОДОПОСТАЧАННЯ:

-Проведено заміну  напірної колони на артезіанській свердловині в  с.Скіпче-3,2 тис.грн.

-Проведено заміну аварійної ділянки водопровідної мережі в с.Тростянець  вул.Мазепи протяжністю 620м -56,3 тис.грн.та встановлено датчики рівня води- 4,0 тис.грн.

-Проведено заміну напірної колони  та насосного обладнання на артезіанській свердловині в с.Жищинці-9,8 тис.грн.

-Проведено заміну  аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.Б.Хмельницького- 3,8 тис.грн.

- Проведено заміну  аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.1-го Травня протяжністю 180м -24,0 тис.грн.

-Проведено заміну аварійної ділянки водопровідної мережі по вул..Кузнєцова-60м -7,0 тис.грн.

-Підключено новий житловий будинок по вул..Миру  до центральної водопровідної мережі.-3,0 тис.грн. (кошти забудовника)

На даний час тривають роботи по заміні аварійної ділянки водопровідної мережі в.Підлісний Олексинець. Всього уже прокопано 1,5 км траншеї та прокладено 700 м труб. Також  у даному  населеного пункті ведуться роботи по заміні запірної арматури в колодязях.

Готується кошторисна документація на прокачку  двох свердловин  свердловин(.с.Грицьків та Великий Карабчиїв.)

Також в терміновому порядку готується кошторисна документація на заміну 65м каналізаційної мережі діаметром 400мм на території молочноконсервного заводу( орієнтовно вартість становитиме 90,0 тис.грн.).

Всього працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення за півтора місяця ліквідовано 24 прориви водопровідних  мереж та 18 заторів у каналізаційних мережах.

ДОРОГИ:

- Проведено грейдерування доріг в м.Городок (10 вулиць) - вул.Саксаганського, вул.Січових Стрільців, пров.Кобилянської,вул.Тельмана,вул..Грушевського,вул..Амосова,вул. Садова, пров.Чернишевського, вул.Чайковського, вул.Крутий, вул.Чернишевського.

та грейдерування доріг  у 8 сільських населених пунктах - с.Чорниводи, с.Мудриголови,с.Кузьмин, с.Кузьминська Слобідка, с.Шишківці,с.Борщівка, с.Радковиця, с.Турчинці-49,5 тис.гривень.

- Проведено поточний ремонт дорожніх конструктивів з влаштуванням «зебри» на пішоходному переході по вул. Т.Шевченко в м.Городок-71,6  тис.грн.

-  Проведено поточний ремонт доріг (вул..Шевченка, вул.Гончара, вул..Качинського, вул..Грушевського, вул.Миру)-67,1 тис.грн.

     На сесії розглянуто ряд важливих питань. Зокрема, про  використання  на території Городоцької міської ради червоно – чорного прапора національно – визвольної боротьби, про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Городок» Попику Віктору Петровичу – посмертно та про розгляд звернень громадян щодо надання матеріальної допомоги. Слухалось питання про виконання  бюджету та прийнято рішення про внесення змін до бюджету Городоцької міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.

     Прийнято важливе рішення про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік, таких як ставки єдиного податку,  ставки земельного податку на території міста Городок згідно, ставки земельного податку на інших територіях Городоцької міської  об’єднаної територіальної громади території сільських населених пунктів в межах Городоцької міської об’єднаної територіальної громади, ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний податок.

     Рішенням шостої сесії міської ради затверджено  Статути закладів  дошкільної освіти Городоцької міської ради Хмельницької області, Комплексну програму профілактики правопорушень та  боротьби зі злочинністю на території Городоцької міської об’єднаної територіальної громади  на 2018 – 2022 роки, Цільову Програму забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності, розвитку  інфраструктури підрозділів  місцевої пожежної охорони та  підрозділів  державної пожежної охорони Городоцької міської об’єднаної територіальної громади на  2018 – 2022 роки, Програму  підвищення інвестиційної привабливості  території та  залучення інвестицій  на територію Городоцької міської об’єднаної територіальної громади на  2018 рік, Положення  про порядок залучення, розрахунку розміру і  використання коштів пайової участі у  розвитку інфраструктури об’єднаної  територіальної громади м. Городок, Положення про прийняття до комунальної  власності Городоцької міської об’єднаної територіальної громади житлового фонду та об’єктів інфраструктури.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь