Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Виїзний прийом громадян у Скіпчанському старостинському окрузі

Дата: 30.05.2018 18:27
Кількість переглядів: 864

   30 травня 2018 року міський голова Василь Підлісний провів виїзний прийом громадян у Скіпчанському старостинському окрузі (с.Скіпче, с.Сирватинці).

   В ході прийому жителями сіл  піднімалось ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади, зокрема: вирішення питання встановлення автобусних зупинок в с.Скіпче, працевлаштування молоді, яка проживає в сільській місцевості. Проблемою стало також внесення гербіцидів та пестицидів на поля за межами населеного пункту. Найболючішим питанням знову залишається реалізація права громадян в одержанні земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту.   

   З метою вирішення нагальних проблем жителів сіл Скіпче та Сирватинці участь у прийомі взяли: депутат міської ради Василь Петльований, головний спеціаліст загального відділу Людмила Плавуцька, інспектор праці відділу юридично-кадрової роботи Сергій Марамон, заступник начальника управління соціального захисту населення Ніна Тичук.

   Перед громадою виступив в.о.старости Володимир Сінгілевич. Зі звітом про виконану роботу – старший менеджер по зв’язках з громадськістю ТОВ «Мрія-Фармлінг-Поділля» Микола Кузь, про медичну реформу доповів завідуючий Великокарабчіївської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Микола Тимчук.

   Більшість  питань, які порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці, а решту -  взяті під особистий контроль міським головою та надані ним відповідні доручення щодо їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь