Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулись громадські слухання

Дата: 30.05.2018 10:52
Кількість переглядів: 1136

      В залі засідань Городоцької міської ради 29 травня 2018 року о 14.00 год. відбулись громадські слухання щодо зміни діючих тарифів на послуги  з водопостачання та водовідведення , послуги з вивезення  та захоронення твердих побутових відходів, послуги з утримання будинків і споруд та   територій, які надаються КП «Городоккомунсервіс».

    На слуханнях були присутні майже 40 жителів м. Городка, які виявили бажання висловити свою думку з цього приводу, а також, Городоцький міський голова Василь Підлісний, заступник міського голови з питань житлово – комунального господарства Сергій Літвінчук, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Ольга Бистрицька, директор комунального підприємства «Городоккомунсервіс» Ігор Сагадін, головний економіст комунального підприємства Оксана Мазур, члени робочої групи з питань вивчення обґрунтованості зміни тарифів на житлово – комунальні послуги.

     Головував на громадських слуханнях заступник міського голови з питань житлово – комунального господарства Сергій Літвінчук,  З  роз’ясненнями та обґрунтуваннями запропонованих розмірів тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення виступила головний економіст комунального підприємства Оксана Мазур.

     Питання, які розглядались на слуханнях,  є важливими для кожного. Громадяни хотіли отримати інформацію стосовно заміни водогону, наявності  лічильників, причини значних втрат води.

     В своєму виступі  Оксана Анатоліївна зазначила, що останнього разу тарифи змінювались в 2015 році. А за цей час значно зросли ціни на енергоносії та паливно – мастильні матеріали, підвищився розмір мінімальної зарплати. Тому є нагальна необхідність врегулювати питання тарифів  на водопостачання та водовідведення, а також інші послуги, які надаються КП «Городоккомунсервіс».

     В той же час, як відзначалося, що  і таке підняття тарифів з водопостачання та водовідведення потребує теж надання дотацій з міського бюджету, так як повністю не перекриває фактичних затрат.

     Про необхідність підвищення тарифів на послуги КП «Городоккомунсервіс» зазначив у своєму виступі і директор комунального підприємства Ігор Сагадін, який відмітив, що необхідно довести жителям міста, що такий захід є вимушеною необхідністю.

   Активну участь в обговоренні даного питання прийняли: депутати Городоцької міської ради Олександр Шоловей, Олег Пукліч, Леоніда Вандоляк, депутат Городоцької районної ради Оксана Максімова, жителі міста Галина Котлінська, Валентин Котлінський, Аркадій Костишен та інші.

     Підсумовуючи громадські слухання, Василь Підлісний наголосив, що Городоцькою міською радою будуть і надалі проводитись капітальні ремонти водогонів,  заміна енергоємних насосів на  більш сучасні та буде зроблено все, для якісного надання послуг водопостачання.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь