Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

26 червня 2018 року у Хмельницькій області відбудуться Відбірні регіональні змагання VI Всеукраїнської спартакіади "Сила духу"

Дата: 08.06.2018 15:17
Кількість переглядів: 957

В Україні стартував перший етап VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».

Спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» - це відкритий спортивний захід, що проводиться з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Завдання спартакіади:

- залучення потерпілих на виробництві до активного життя;

- пропаганда фізичної культури і спорту серед цієї категорії громадян.

Протягом червня-серпня в усіх регіонах держави пройдуть відбірні змагання спартакіади. За їх результатами будуть сформовані команди, що представлятимуть області та столицю держави на завершальному етапі, який цього року відбудеться в місті Ужгороді з 12 до 14 вересня на базі спортивного комплексу «Юність».

До програми фінальної частини Всеукраїнської спартакіади включено 6 видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи. Змагання проводяться згідно діючих правил з видів спорту. Переможці визначатимуться в особистій, командній за видами спорту та загальнокомандній першостях. Спортсмени, які посядуть призові місця в особистих змаганнях в кожному виді програми, традиційно нагороджуватимуться також цінними подарунками.

Відбірні регіональні змагання спартакіади у Хмельницькій області проводяться з видів спорту, що мають для їх розвитку необхідні умови незалежно від віку і статі 26 червня 2018 року на базі тренінгового центру Головного управління національної поліції в Хмельницькій області (м. Хмельницький вул. Зарічанська, 9).

Попередні заявки на участь у спартакіаді по Городоцькому та Чемеровецькому районах подаються до Городоцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області до 11 червня 2018 року за телефонами в м.Городок (03851) 3-21-20, 3-16-65 та в смт.Чемерівці (03859)  9-26-52.

До змагань спартакіади допускаються особи з числа потерпілих на виробництві, які проживають на території Хмельницької області, мають необхідні навички з видів спорту та перебувають на обліку у відділеннях управління.

Потерпілі на виробництві із захворюваннями опорно-рухового апарату можуть допускатися до участі в змаганнях з армспорту, бомбаскету, дартсу, шахів, а за висновком медичної установи, що надає дозвіл до змагань - також з гирьового спорту, настільного тенісу.

Кожному учаснику дозволяється брати участь лише в одному виді спорту.

Всі учасники повинні бути соціально адаптованими до запропонованих умов проведення спартакіади та мати навички самообслуговування.    

Система проведення змагань визначається Головним суддею. Змагання проводяться загальним турніром.

Спартакіада є значимою загальнонаціональною подією. Виявом належної державної уваги до цього заходу та визнання його важливого статусу є вітання, які щороку адресуються учасникам та організаторам спартакіади Президентом України, Головою Верховної Ради України, Прем’єр-міністром України, Міністром соціальної політики України. Як зазначив, зокрема, в одному з них Петро Порошенко: «Є всі підстави упевнено заявити про запровадження в нашій державі ще однієї гарної традиції».

 

Начальник Городоцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області Ю.Лабань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь