Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Місто-побратим Городка святкував день народження

Дата: 15.06.2018 15:23
Кількість переглядів: 1116

          26 рік поспіль місто-побратим Городка Сохачев, що в Республіці Польща, святкує день народження разом із городоччанами. 7 червня традиційно урочиста делегація із нашого міста попрямувала вітати керівництво міста-побратима та його мешканців із святом.

      Своє день народження Сохачев розпочав святкувати із відкриття Дошки Почесних громадян міста, яку встановлено в мерії. Також цього року урочисту сесію міської ради народні обранці вирішили провести під відкритим небом, на центральній площі міста імені Т. Костюшка. Під час зібрання слово було надано і запрошеним гостям.

  • Чверть століття місто Сохачев та Городок, що в Україні, є містами-побратимами, - сказала керуюча справами (секретар) виконкому Городоцької міської ради Ольга Бистрицька під час урочистої сесії міської ради Сохачева. - Між нашими містами встановлено постійні дружні зв'язки. Ми обмінюємося досвідом у галузі економіки, культури, освіти, спорту, туризму, ведення міського господарства. Для досягнення кращого взаєморозуміння, зміцнення співпраці та дружби між населенням, а також для обміну досвідом у розв'язанні аналогічних проблем, що постають перед міськими органами управління, ми завжди готові прийти на допомогу та підтримку один одному.

     Від імені Городоцького міського голови Василя Підлісного та всієї громади Ольга Іванівна вручила представникам Сохачева коровай та пам’ятні подарунки. Із святом сохачевців привітали і представники ще одного міста-побратима Тракай, що в Литві. Як подарунок до свята, Сохачев отримав і гімн свого міста. Попередньо міською радою був оголошений конкурс на кращий гімн Сохачева та його презентацію (до цього часу у Сохачева не було свого гімну).  Гімн виконали хористи місцевого колективу «Незалежна птаха», до складу якого входить 250 вокалістів різного віку.

   Подарунок своєму рідному місту підготували і солісти та музиканти камерального оркестру «Камерата Мазовья», а також сохачевські літератори.

    Загалом, сохачевці святкували день народження рідного міста три дні. У місто були запрошені видатні співаки, як місцеві популярні виконавці, так і зарубіжні.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь