Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Державне свято – День Конституції України

Дата: 27.06.2018 13:58
Кількість переглядів: 800

День Конституції – не просто свято, а день,  коли було закріплено правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність і це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав та свобод людини та громадянина України.

Основний Закон Держави Україна був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція України набула чинності з дня її прийняття.

Саме тому, хочу привітати вас із визначним державним святом – Днем Конституції України, прийняття якої, назавжди підтвердило волю українського народу жити у соборній державі. Бажаю вам міцного здоров’я, натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, спокою та гармонії, високих досягнень та успіху. Адже вільна і сильна  людина є головною рушійною силою України. Ми пишаємося нашою країною і з гордістю відзначаємо це державне свято!

Зі святом вас!

З повагою

міський голова                                                                                                                                          Василь Підлісний

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь