Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ТРЕНІНГ ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ З ПРОСУВАННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ПІДХОДІВ ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ ПРИ УХВАЛЕННІ ПОЛІТИЧНИХ ТА СУСПІЛЬНИХ РІШЕНЬ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ

Дата: 11.07.2018 11:24
Кількість переглядів: 1170

10 липня в м. Вінниці відбувся тренінг для представників(-ць) органів місцевого самоврядування з просування та впровадження підходів гендерної рівності при ухваленні політичних та суспільних рішень на регіональному рівні.

Метою курсу було ознайомити слухачів з формуванні гендерної політики, сформувати уявлення про сучасні гендерні проблеми в українському суспільстві, сприяти розвитку гендерної чутливості.

Ірина Суслова, народний депутат України, Голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, докладно розповіла про національне законодавство та політику із забезпечення рівних прав та можливостей чоловіків та жінок у контексті міжнародних зобов’язань України. Це питання розглядалось спільно з Інною  Збукар, керівниця проекту Ради Європи «Підтримка прозорості, інклюзивності та чесності виборчої практики в Україні».

Модератор -  Елла Ламах, експертка /тренерка Ради Європи, Голова правління ВГО Центр «Розвиток демократії». Поділилась інформацією про секторальну політику: гендерний аналіз та оцінка як компонент сталого розвитку; гендерно чутливий підхід у процесі прийняття політичних та суспільних рішень на регіональному/місцевому рівні та застосування гендерно чутливого підходу у процесі прийняття політичних та суспільних рішень на регіональному та місцевому рівні.

Запрошений гість -  Катя Тіілікайнен, радниця з гендерних питань Офісу Ради Європи в Україні, яка розповіла про нормативно-правовий доробок Ради Європи щодо гендерної рівності. Стандарти та рекомендації Ради Європи щодо збалансованої участі жінок та чоловіків у процесі прийняття політичних та суспільних рішень, а також про Європейські успішні практики впровадження гендерно чутливого підходу у процесі прийняття політичних та суспільних рішень на регіональному та місцевому рівні.

Тренінг організовано за підтримки Управління зі сприяння у виборчих процесах Генерального Директорату з питань демократії Ради Європи в рамках проекту Ради Європи «Підтримка прозорості, інклюзивності та чесності виборчої практики України».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь