Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

“Жінка на ринку праці”

Дата: 25.07.2018 18:09
Кількість переглядів: 768

Саме так називався захід у центрі зайнятості, у якому 24.07.2018 року  прийняли участь  працівники Городоцького районного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді.

          Сьогодні для багатьох українських жінок кар’єра набуває важливого значення, адже, це – можливість самореалізації, особистого зростання, можливість займатися улюбленою справою, а саме -  ВИХОВАННЯМ ДІТЕЙ.  

 26 січня 2016 року був прийнятий Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми», який уперше в українському законодавстві закріпив таку сімейну форму влаштування дітей, як патронатна сім’я.

 Що таке патронатна сім’я і як стати патронатним вихователем, розповіла Кішик  Олена Миколаївна, фахівець із соціальної роботи ІІ категорії Городоцького районного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді жінкам , які перебувають на обліку у центрі зайнятості населення.

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

         Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом із батьками або іншими її законними представниками.

Патронатна сім’я – тимчасова форма влаштування: термін перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя не може перевищувати трьох місяців. Коли є обставини, що обґрунтовують необхідність і доцільність перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя триваліший термін, орган опіки та піклування може його продовжити, однак не більше ніж до шести місяців.

         Якщо Ви хочете більше дізнатись про запровадження патронату або стати патронатним вихователем, звертайтесь до Городоцького районного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді за адресою: м.Городок вул.Шевченка.20

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь