Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ВІРНІ - ЗБІРНІЙ

Дата: 27.07.2018 14:13
Кількість переглядів: 1069

Це назва футбольного фан руху уболівальників Національної збірної команди України з футболу під егідою Федерації футболу з України. Преміум-спонсором цього руху є ТОВ Торгово-виробнича компанія «Перша приватна броварня» . 25 липня представники цього руху побували в Городку.

    Ввечері 25 липня городоччани зібралися на головній площі міста куди приїхали представники футбольного руху фанатів під назвою Вірні збірній. Сам рух виник ще у 2017 році і тепер його учасники прибули у наш Городок з незвичайною метою.

    На вересневій футбольній грі української футбольної команди з командою Словаччини на стадіоні «Арена Львів» у рамках проведення міжнародного турніру Ліги Націй УЄФА будуть відсутні вболівальники. Заборона перебувати вболівальникам на трибунах пояснюється дисциплінарним рішенням представників УЄФА від 2015 року/

    Отож учасники фан-руху «Вірні збірній» об’їхали 11 областей, 50 міст у кожному зібрали національний прапор із підписом міста та підписами фанатів футболу на підтримку Національної збірної нашої команди з футболу. Прапори будуть вивішені на стадіоні «Арена Львів».

    Детальніше про поїздки по містах розповіла представник організатора ПП «Інвентмент» Айліна Юхименко. Учасники фан-руху на момент опісля Городка ще побувають у 4-ох міста Хмельниччини і завершать об’їзд України. Для усіх містян на центральній площі міста було організовано у різноманітні цікаві конкурси та вікторини – переможці залишали свої автографи на прапорі для команди футболістів. Для дітей і любителів футболу були організовані різноманітні секції та зони відпочинку, де до прикладу можна було пограти приставку xBox, настільний футбол і інше.

    Також усі охочі могли зареєструватися у розіграші трьох найголовніших призів: двох поїздок на гру нашої Національної збірної команди футболу та м’яча із підписом відомого футболіста Андрія Шевченка. Розіграш відбувся наприкінці дня о 21.00 годині.

Матеріал Городоцького телерадіопресцентру

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь