Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Засідання восьмої чергової сесії VII скликання Городоцької міської ради

Дата: 03.08.2018 15:41
Кількість переглядів: 1048

3 серпня відбулось засідання восьмої чергової сесії VII скликання Городоцької міської ради. До порядку денного було внесено 64 питання.

Вже традиційно, перед початком сесії міський голова Василь Підлісний прозвітував про виконані роботи за міжсесійний період.

Проблемними питаннями які були розглянуті на сесії це питання про внесення змін до бюджету Городоцької міської об’єднаної територіальної громади та про внесення змін в додатки № 1, № 2 рішення № 5 сьомої позачергової сесії міської ради від 03.07.2018 р. « Про зміну засновника, типу та назви закладів загальної середньої освіти Городоцької міської ради Хмельницької області».

Начальник фінансового відділу виконавчого комітету Городоцької міської ради В. Світана прозвітувала про виконання бюджету Городоцької міської об’єднаної територіальної громади  за І півріччя  2018 року.

На засіданні сесії було розглянуто ряд інших важливих питань. Зокрема, про  затвердження Програми надання безоплатної правової допомоги населенню Городоцької міської об’єднаної територіальної громади Городоцького району Хмельницької області на 2018- 2021 роки, про надання матеріальної допомоги, про надання дозволів на розроблення технічної документації, про надання погоджень на відведення земельних ділянок, про затвердження Положення про електронні петиції в Городоцькій міській об’єднаній територіальній громаді, про затвердження штатного розпису Городоцького районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю,  Про передачу в оренду КП « Городоккомунсервіс» основних засобів комунальної власності Городоцької міської ради та ін..

Затвердили програму «Шкільний автобус» на 2018-2021 роки Городоцької міської ради та програму з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти Городоцької міської ради на ІІІ та ІV квартал 2018 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь