Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Городоцька ОТГ: рік потому

Дата: 15.08.2018 17:13
Кількість переглядів: 1398

   Сьогодні в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID відбувся ПРЕС-ТУР на тему «Городоцька ОТГ: рік потому».

   З вступним словом до журналістів звернувся міський голова Василь Підлісний та розповів історію створення Городоцької міської ОТГ. Також присутнім розповіли про практику втілення реформ, про успіхи яких вдалося досягнути за рік з моменту утворення ОТГ, про можливості для оновлення та посилення комунального господарства, функціонування старостатів та особливості життя сіл та про особливості роботи системи освіти.

   Присутні дізналися і про найближчі плани щодо розвитку ОТГ, про розробку стратегії громади, інвестиції, розвиток економіки, проектну роботу та підготовлені проекти, соціальну роботу та кооперативний рух. Докладно розповіли і про виконану роботу за період створення громади, що місті Городок відновлено 3,0 км. мереж вуличного освітлення, встановлено 46 світильників, освітлено 14 вулиць, у  двох старостинських округах, Скіпчанському та Радковицькому відновлено 7,8 км.  мереж вуличного освітлення. Комунальним підприємством проведено технічне обслуговування систем вуличного освітлення та ремонт ліній електропередачі систем освітлення по 36 вулицях міста і у 7 сільських населених пунктах. Проведено поточні ремонти та модернізацію систем водопостачання та водовідведення у 10 сільських населених пунктах та місті.

   Запроваджено роздільний збір та сортування ТПВ. На контейнерних майданчиках по збору ТПВ міста додатково встановлено 13 контейнерів  для збору пластику.

   Під час прес-туру журналісти оглянули КП «Городоккомунсервіс», початкову школу та проїхались по мікрорайонах міста.

Презентация

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь