Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Завадинці, рідний мій краю, ти частиночка раю

Дата: 27.08.2018 15:16
Кількість переглядів: 960

Літній сонячний день зібрав жителів села Завадинці  і сусідніх сіл біля сільського клубу на родинне свято « Завадинці, рідний мій краю, ти частиночка раю»,присвячене 27- й річниці Незалежності України та 567 – й річниці села.

Звучали пісні  та вірші про село та Україну. Учні школи виконали  флешмоб  « Не здолати Україну». Звеселяв своїм співом глядачів фольклорний ансамбль  сільського клубу « Бабограй».  Зачарували своїм виступом  вихованці дитячого садочка « Сонечко», майбутнє  села.

Село Завадинці красиве і квітуче і назва у нього наймиліша. Але все ж справжньою його окрасою є люди, скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця життя – то джерело людської мудрості і самовідданості.  Саме про людей села хотіли поговорити організатори свята, працівники культури  завклубом  Дацько А.В. та завбібліотекою Мельник О.В. Теплі  слова прозвучали про найстаршу жительку  Прозорську А.Ф., якій виповнилось  92 роки та наймолодшого жителя  Беня  Ванюшу. Про сім’ї, що відсвяткували 50 , 35 та 25 років подружнього життя. Та особливо хвилюючим  було поздоровлення для Хаєцьких  Івана та Тетяни,які нещодавно стали на весільний рушник.

  На святі були представленні виставки робіт  талановитих  майстринь  села:  Бойко В.К., Душко А.А., Боцян Л.М., Боцян Софії, Бень І.В. та Алієвої Оксани. А також на свято прибули  наші талановиті  землячки  Клепас  Л.Й. та Слободанюк О.Й. із своїми виробами. Представили свою продукцію на нашій виставці односельчани садоводи Александрович В.М. та Бігун В.В.

   На свято із подарунками завітали  керуюча справами ( секретар) виконавчого комітету Городоцької  міської ради Бистрицька О.І. та представник ГО « За конкретні справи»  Понедзялок В.А.. Святковий коровай та торти презентувала на свято фірма « Поділля Агро- Сервіс».

Спонсорами свята були місцеві ПП Надвиничний О.С. та Новосельський І.І.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь