Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Свято знань

Дата: 03.09.2018 16:45
Кількість переглядів: 833

Сьогодні, у всіх освітніх закладах нашої громади відбулась урочиста лінійка з нагоди 1 вересня – Дня Знань.

На святкову лінійку в освітні заклади завітало багато гостей, серед них: в Городоцький ліцей № 1 – завітав начальник відділу освіти Городоцької міської ради - Сергій Рибак, в ліцей №2 –директор КО «Інклюзивно-ресурсного центру» - Валентина Бендюжко, в гімназію – головний спеціаліст відділу освіти - Віталій Волик, в Городоцьку школу з польською мовою навчання - керуюча справами (секретар) виконавчого комітету  – Ольга Бистрицька, в ліцей №4 – заступник міського голови з питань житлово –комунального господарства - Сергій Літвінчук, в Турчинецьку гімназію – секретар міської ради - Олена Гріх та в Чорнивідський ліцей – головний спеціаліст загального відділу виконавчого комітету, депутат Городоцької міської ради - Людмила Плавуцька.

В початкову школу завітав міський голова - Василь Підлісний, депутат Хмельницької обласної ради - Володимир Поворозник, голова Городоцької районної організації політичної партії «За конкретні справи» - Вадим Якубовський та помічник – консультант депутата Верховної Ради України Олександра Гереги – Ольга Григорьєва, адже цього року проводиться ремонт в початковій школі за підтримки нашого земляка, мецената – Олександра Гереги.

Сьогодні особливе свято, адже стартує Нова українська школа - школа, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

В усіх школах прозвучали вітальні слова та слова подяки для вчителів, дітей, батьків та запрошених гостей, а виступи дітей – створювали незабутню та радісну атмосферу на святі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь