Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення про проведення конкурсу. Виконавчий комітет Городоцької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 05.10.2018 10:12
Кількість переглядів: 1377

Городоцька  міська рада

Хмельницької області

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

04 жовтня    2018 року                                                                                №  609– 2018 р.

 

Про оголошення конкурсу

на заміщення вакантних посад

посадових осіб виконавчого комітету

Городоцької міської ради  

 

 

Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 2 статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців", зі змінами, Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого наказом Головного управління Державної служби України від 08 липня 2011 року № 164, зі змінами, роз’яснень Головного управління Державної служби України щодо проведення конкурсу, випробування та стажування при прийнятті на службу в органи місцевого самоврядування від 10 жовтня 2011 року № 42/5690, у зв’язку з наявними вакантними посадами у виконавчому комітеті Городоцької міської ради:

 

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантних посад:

- головного спеціаліста відділу юридично-кадрової роботи виконавчого комітету Городоцької міської ради;

- провідного спеціаліста – санітарно-екологічного інспектора відділу екології та земельних ресурсів виконавчого комітету Городоцької міської ради.

2. Встановити вимоги до кандидатів на заміщення вищезазначених вакантних посад  посадових осіб Городоцької міської ради (додаток 1).

3. Опублікувати оголошення згідно додатку на офіційному веб-сайті Городоцької міської ради.

4. Розпорядження довести до відома працівників виконавчого комітету Городоцької міської ради.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючу справами (секретаря) виконавчого комітету Бистрицьку О. І.

 

 

 

Міський голова                                                                 В.Підлісний

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

до розпорядження

міського голови 

№ 609 – 2018 р.

від 04.10.2018 р.

 

Оголошення про проведення конкурсу

Виконавчий комітет Городоцької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

1) головного спеціаліста відділу юридично-кадрової роботи виконавчого комітету Городоцької міської ради;

 2) провідного спеціаліста – санітарно-екологічного інспектора відділу екології та земельних ресурсів виконавчого комітету Городоцької міської ради.

До участі у конкурсі запрошуються:

  1. На посаду головного спеціаліста відділу юридично-кадрової роботи виконавчого комітету Городоцької міської ради: громадяни України з вищою юридичною освітою за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста та стажем роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стажем роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років, які досконало володіють державною мовою, знаннями діючого законодавства та мають навички роботи з комп’ютерною технікою, володіння програмним комплексом Microsoft Office,  Excel.
  2. На посаду провідного спеціаліста – санітарно-екологічного інспектора відділу екології та земельних ресурсів виконавчого комітету Городоцької міської ради: громадяни України з вищою освітою відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стажем роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста I чи II категорій не менше 1 року або стажем роботи за фахом в інших сферах управління не менше 2 років, які досконало володіють державною мовою, знаннями діючого законодавства та мають навички роботи з комп’ютерною технікою.

До конкурсної комісії необхідно подати заяву, особову картку (форма П-2ДС), копію документа про освіту, копії паспорта та військового квитка (для військовозобов’язаних), копію реєстраційного номера облікової картки платника податків, 2 фотокартки (4х6 см).

Також особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» за минулий 2017 рік шляхом заповнення  відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці надається головою конкурсної комісії - заступником міського голови Матвєйцевою О.Т.

Термін подання документів: 30 календарних днів, з дня опублікування оголошення на офіційному веб-сайті Городоцької міської ради (до 05 листопада 2018 року включно).

Адреса: м. Городок, вул. Грушевського,53, виконавчий комітет Городоцької міської ради (каб. канцелярії).

Телефон для довідок: 3-12-33, 3-30-92


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь