Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У ГОРОДОЦЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ ІЗ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ТА ДОТРИМАННЯ МІНІМАЛЬНИХ ГАРАНТІЙ В ОПЛАТІ ПРАЦІ.

Дата: 17.10.2018 14:03
Кількість переглядів: 730

Під головуванням керуючої справами ( секретаря ) виконавчого комітету Городоцької міської ради О. Бистрицької відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, дотримання мінімальних гарантій у виплаті заробітної плати.

 

Фото без опису

 

   В роботі комісії взяли участь: начальник  відділу  соціально – трудових відносин та оплати праці управління соціального захисту населення Городоцької РДА; начальник Городоцького відділення Кам’янець – Подільської ОДПІ;  головний спеціаліст – інспектор праці відділу юридично – кадрової роботи виконавчого комітету Городоцької міської ради ; начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого  комітету Городоцької міської ради; головний спеціаліст фінансового відділу виконавчого комітету Городоцької міської ради.

Фото без опису

 

   Під час засідання було наголошено, що головною метою проведення зустрічей з суб’єктами господарювання є налагодження конструктивного діалогу та тісної співпраці. Зазначено, що важливим є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо змін у трудовому законодавстві, а також фінансової відповідальності за порушення вимог законодавства про працю та зайнятість.

 

   На комісії було заслухано головних бухгалтерів установ, представників комісії.

 

   Під час засідання комісії усім запрошеним були надані рекомендації щодо збільшення розміру середньомісячної заробітної плати та дотримання мінімальних гарантій у виплаті заробітної плати, легалізації трудових відносин та вчасної сплати внесків до бюджетів усіх рівнів. Звернуто увагу на фінансову відповільність за порушення вимог законодавства про працю та зайнятість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь