Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У жовтні поточного року працівниками комунального підприємства проведено чимало робіт по відновленню мереж вуличного освітлення та поточному ремонту водопровідних мереж на території населених пунктів громади.

Дата: 19.10.2018 15:29
Кількість переглядів: 774

В с. Іванівка (Новосвітськитй старостинський  округ) завершено роботи з відновлення 1,6 км мереж вуличного освітлення, у  с. Новий  Світ освітлено дві вулиці - Центральну та Зарічну.

Завдяки проведеній роботі по заміні аварійних ділянок водопровідних мереж в сільських населених пунктах значно покращились якісні показники системи водопостачання. Так в с. Нове Поріччя по вул. Тогушева неодноразоваво траплялись прориви водопровідної мережі, оскільки її  було прокладено  ще у 1988 році, відповідно мережа була зношена та застаріла. Староста округу звернулась з проханням до керівництва міської ради про заміну ветхої мережі. 4 - 5 жовтня працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення КП «Городоккомунсервіс» виконано роботи по прокладанню  200 м нового водогону.

З метою уникнення значних втрат в системі водопостачання с.Остапківці ліквідовано прорив водопровідної мережі та проведено ремонт станції захисту «Каскад» на артезіанській свердловині. Дана станція слугує для автоматичного управління та захисту  електричного двигуна глибинного насосу на свердловині. Також працівниками підприємства проведено обстеження усіх водопровідних мереж у даному населеному пункті та зясовано, що терміново потребує заміни ще 800 м водогону. Виділення коштів для виконання даних робіт буде розглянуто на черговій сесії міської ради.

Тривають роботи по облаштуванню каптажного джерела у Великояромирському старостинському  окрузі. Діючий каптаж, який забезпечує водопостачанням жителів с. Завадинці тривалий час перебував в аварійному стані. Тому для проведення робіт закуплено 10 т щебеню, 20 мішків цементу, 5 т піску. Роботи проведено працівниками благоустрою стростинського округу та жителями громади із залученням техніки комунального підприємства.

Крім того працівниками комунального підприємства проведено заміну водопровідних  мереж протяжністю 70 м   в с.Велика Яромирка на суму 9,8 тис.гривень.

Чимало робіт у жовтні виконано й по місту.

Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення проведено заміну  156 м аварійної ділянки водопровідної мережі по вул. Новодвірська. Ліквідовано прориви водопровідних мереж на вул. С.Разіна, вул. Призаводська, пров. Базарний, район «ДОСАФ», вул. Качинського.

Завершуються роботи по переключенню водопровідних мереж мікрорайону «Дубок»  на нову водонапірну башту із заміною всієї запірної арматури та встановленням станції «Каскад». Роботи проводяться тому, що термін експлуатації старої водонапірної башти вичерпано. Проведення даних робіт покращить якість системи водопостачання даного мікрорайону.

Електриками підприємства проведено заміну ламп та ремонт ліхтарів на 12 вулицях міста: вул. Мархлівська, вул. Карла Маркса, вул. Одеська, вул. Станційна, вул. Садова, пров. МКК, вул. Котовського, вул. Індустріальна, вул. Мархлівська, вул. М.Зіньковецької, вул.Гайдара, вул. Грушевського.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь