Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

«Небайдужі серця» - допомога людям похилого віку, інвалідам, самотнім…

Дата: 24.10.2018 17:31
Кількість переглядів: 1214

   Кожен із нас мріє зустріти захід свого життя в колі рідних та близьких людей, дітей та внуків, які стануть надійною підтримкою в похилому віці. Але життя не завжди складається так, як ми того хочемо і як ми мріяли свого часу. Сьогодні величезна кількість людей похилого віку доживають свої дні у самотності. Дивлячись на них мимоволі задаєшся питанням, а — що чекає мене в старості?.

 

  19 та 22 жовтня 2018  року працівниками  Городоцького  районного  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  було здійснено заготівлю яблук. Зібранні яблука були доставлені для проживаючих у стаціонарному відділення «Доброта» с. Немиринці, будинку «Милосердя» Городоцької місії «Карітас - Спес - Городок» та для центру комплексної реабілітації  осіб із інвалідністю м. Городок вул. Заводська площа,8.

   Керівництво територіального центру висловлює щиру подяку  Розуменку Віталію Олександровичу за надану благодійну допомогу у вигляді яблук котрі урізноманітнять меню одиноким людям похилого віку. Аромат  печених яблук холодними зимовими днями заполонить кухню і ласуватимуть наші бабусі та дідусі корисними природними вітамінами. Саме завдяки небайдужим людям старенькі не залишаються на самоті, відчувають турботу і повагу від людей.

   Також Городоцький районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) висловлює щиру подяку   керівництву міської ради  за сприяння в отриманні даної допомоги.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь