Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Тривають роботи по відновленню аварійних ділянок водопровідних мереж та благоустрою населених пунктів громади

Дата: 01.11.2018 14:55
Кількість переглядів: 664

   

У  другій половині жовтня поточного року у населених пунктах громади  проведено чимало робіт по заміні аварійних ділянок водопровідних мереж, благоустрою населених пунктів та технічному обслуговуванню мереж вуличного освітлення.

     Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення КП «Городоккомунсервіс» у місті завершено заміну  165м водопровідної мережі по вул.Новодвірська, 120м аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.Качинського.  Крім того,  ліквідовано  прориви водопровідних мереж по  вул.Разіна, вул.Призаводська, пров.Щидлівський, вул.Лермонтова,  проведено ремонт водорозбірного колодязя на станції 2-го підйому води, ліквідовано 12 каналізаційних заторів.

     У Купинському старостинському окрузі в с.Велика Левада по вул.Руданського та І.Франка завершено замінену 375 м аварійної ділянки водопровідної мережі та  укріплено металеву ємкість на каптажному джерелі.

      У Скіпчанському старостинському окрузі по вул.Садова відремонтовано насосне обладнання, яке за тривалий час експлуатації вийшло з ладу.

     Відремонтовано колодязі  та криниці у селах Жищинці, Кузьмин, Велика Левада, Борщівка.

     Тривають роботи по облаштуванню каптажного джерела у Великояромирському старостинському  окрузі. Працівниками комунального підприємства проведено демонтаж та монтаж панелі на каптажі в с.Завадинці.

     Чимало робіт проведено працівниками дільниці з благоустрою комунального підприємства. На міському кладовищі зрізано сухостій аварійних дерев, проведено формову обрізку дерев. Для приведення у належний стан прибудинкових територій доставлено    пісок та щебінь  до будинків    на вул.Терешкової 9, вул.Миру 1, вул.Шевченка 60, вул.Київська 18. Крім того,  працівниками з благоустрою постійно виконуються  роботи по прибиранню населених пунктів громади.

     Тривають роботи по приведенню у належний стан доріг громади. У місті прогрейдеровано дороги  по вул.О.Кобилянської та вул.Тесленка.  В Чорниводському  старостинському окрузі триває  поточний ремонт дороги по вул.Центральна.

    Електриками підприємства проведено технічне обслуговування систем вуличного освітлення, ремонт електропроводів на 17 вулицях міста (вул.Пролетарська, вул.Лермонтова,  вул.Аеродромна, вул.Б.Хмельницького,  вул. Бажана,  пров. Будівельний,  вул. Разіна, вул. Призаводська,  вул. Саксаканського,  вул. Ванагса , вул. Індустріальна, вул. Молочноконсервний, вул. Грушевського, вул. Чайковського, вул. Л.Українки, вул. Шухевича, вул. Григоренка) та в 10 сільських населених пунктах (с.Яромирка, с.Карабчиїв, с.Скіпче, с.Сирватинці, с.Лісогірка, с.Пісочна, с.Остапківці, с.Хмелівка, с.Н.Світ, с.Купин).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь