Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Проводиться третій етап прийому документів у рамках реалізації Державної програми підтримки тваринництва (спеціальної бюджетної дотації за утримання молодняка ВРХ для фізичних осіб).

Дата: 15.11.2018 11:27
Кількість переглядів: 835

Відділом економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Городоцької міської ради продовжується проведення третього етапу прийому документів від фізичних осіб для отримання спеціальної бюджетної дотації за утримання молодняка ВРХ, який триватиме до 30 листопада поточного року включно.

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва» передбачено дотацію за молодняк, який народився в господарствах фізичних осіб.

Дотація за молодняк нараховується за кожні повні чотири місяці його утримання.

Перша сума дотації – 300 гривень, нараховується за молодняк, який утримувався у власному господарстві від 4- до 8-місячного віку, тобто досягнув на дату подання документів повних 4 місяців.

Друга сума дотації – 700 гривень, нараховується за молодняк, який утримувався у власному господарстві від 8- до 12-місячного віку, тобто досягнув на дату подання документів повних 8 місяців.

Третя сума дотації – 1500 гривень, нараховується за молодняк, який утримувався у власному господарстві від 12- до 13-місячного віку, тобто досягнув на дату подання документів повних 12 місяців.

При першому поданні документів на нарахування дотації за молодняк ВРХ, який вже досяг повних 12 місяців, нараховується відразу 2500 гривень.

Документи приймаються на телят які на дату подання документів не досягли 13 - ти місячного віку. На телят, які старші 13 місяців дотація не нараховується.

Для отримання наступних коштів дотації фізичні особи повторно подають копії таких документів:

- паспортів великої рогатої худоби, виданих у встановленому порядку;

- паспорта громадянина України;

- довідки про відкриття рахунка в банку;

- документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб- платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу доходів і зборів і мають відмітку в паспорті).

Радимо бажаючим отримати дотацію не зволікати та проводити реєстрацію та ідентифікацію новонароджених телят та звертатися до органів місцевого самоврядування за додатковою інформацією.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь