Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Листопад Чорниводського старостинського округу…

Дата: 23.11.2018 15:32
Кількість переглядів: 1003

Довготривала та суха цьогорічна осінь дала можливість працівникам благоустрою КП «Городоккомунсервіс», які обслуговують Чорниводський старостинських округ виконати великий обсяг роботи на території населених пунктів допоки не випав сніг. А тому в листопаді місяці вдалось зробити капітальний ремонт 3 криниць в с.Чорниводи, с.Мудриголови та с.Папірня.

Фото без опису

Власними силами вдалось почистити від намулу криницю в с.Мудриголови глибиною 22 м., що дасть можливість підвищити якість води в ній, адже проблема з питною водою стає актуальнішою з кожним роком.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Не обійшовся листопад і без  проривів водогонів. Саме тому в с.Мудриголови  виконані роботи по ліквідації прориву, а в с.Чорниводи замінено 60 м. старих труб.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Продовжуються роботи і по заміні старих енергозатратних фонарів на нові енергозберігаючі світильники по вулиці Центральна в с.Чорниводи, а в с.Мудриголови підведено  освітлення до території Костелу Матері Божої Милосердя (встановлено додаткову опору, фонар та проведено 100 м. електропроводу).

Фото без опису

Фото без опису

В Чорниводському сільському будинку культури встановлено нові металопластикові двері до гурткової кімнати духового оркестру та завершено вкладання бруківки на території закладу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

В осінній період сільські дороги потребують особливої уваги, а особливо центральні. У листопаді вдалось прогрейдерувати та провести ямковий ремонт вулиці Центральної в с.Чорниводи.

Фото без опису

Фото без опису

«Працівники благоустрою М.Мостовий, С.Яровий, О.Олійник, В.Слободян, П.Мазій є спеціалістами різних напрямків, а тому вони справляємось із завданнями не лише що стосується благоустрою населених пунктів, а й іншими. Відтак нам вдалось самотужки провести капітальний ремонт двигунів на тракторах ЮМЗ та Т-40, які обслуговують наш старостинських округ. Хоч техніка є неновою, але працівникам вдається підтримувати її в робочому стані, що дає можливість значно покращити якість та швидкість виконання робіт на території чималого округу» - в.о.старости сіл Чорниводи, Мудриголови, Папірня Городоцької міської ради Віктор Пшонко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь