Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Городоччина: час, події, люди!!!

Дата: 30.11.2018 13:48
Кількість переглядів: 1073

Історія села,селища, міста… за цими простими словами таїться невичерпне джерело знань інформації не тільки про дане село , ай про кожен населений пункт нашої держави.

Сьогодні в міському будинку культури відбулась презентація книги «Городоччина: час, події, люди». Ця книга – значна подія для всіх, хто народився, виріс та працює на цій Богом даній землі, яка багата на талановитих, мудрих, працьовитих людей, відома своїм культурним надбанням.

Автором ідеї, керівником проекту став народний депутат України VII, VIII скликань Олександр Володимирович Герега. Над створенням книги працювали: Кушнір Михайло Миколайович, Андрійчук Неоніла В’ячеславівна, Олійник Ігор Володимирович, Савченко Андрій Вікторович, Гуцал Анатолій Федорович, Федоров Олег Миколайович, Накутній Василь Іванович, Кльоц Олександр Миколайович, Шевченко Володимир Миколайович, працівники Городоцької центральної бібліотеки, краєзнавчого музею, ТРПЦ та працівники громадської приймальні народного депутата України О.В.Гереги. А також, щиро вдячні укладачам та редакторам видання Григор’євій Ользі Олександрівні та Нескромнюк Лесі Юріївні.

Це не перша книга про наш Городок, але в ній зібрано найбільше інформації про наш край, нашу історію, цікаві факти та місця. Над цією книгою працювали довгих 5 років, до її створення долучились багато людей, було недоспано багато ночей, але  кінцевий результат вразив усіх, як авторів так і гостей які завітали на презентацію книги.

Висловлюємо усім, хто долучився до збору матеріалу для написання книги «Городоччина: час, події, люди» глибоку вдячність за талант краєзнавця, небайдужість до історії, побуту, культури, традицій Городоччини, за патріотичне виховання підростаючого покоління.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь