Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Впровадження нових технологій в системі водопостачання міста

Дата: 03.12.2018 12:19
Кількість переглядів: 742

28 листопада  на свердловині  №1 «Жмеринка» по вул.Чернишевського  у м. Городок встановлено нове сучасне обладнання. Роботи  по монтажу виконувались фахівцями із м.Київ спільно з працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення КП «Городоккомунсервіс».

Встановлено насосну частину РОМРA SXT 619-17 із занурювальним двигуном  та станцію автоматичного керування на базі частотного перетворювача. На придбання та монтаж  обладнання з місцевого бюджету було виділено 190,0 тис.гривень.

Завдяки проведеній роботі очікується значне зменшення витрат  електричної енергії при подачі води, оскільки насосне обладнання не працюватиме постійно на повну потужність. Встановлений частотний перетворювач дасть змогу за одну годину роботи насосного обладнання знизити споживання електроенергії до  5- 6,2 кВт. Крім того, завдяки автоматичному керуванню, буде вестись чіткий контроль за споживанням електроенергії та автоматично підтримуватиметься сталий тиск води у водопровідній системі.

Оснащення артезіанської свердловини на території громади таким новітнім обладнанням проведено вперше. Після завершення випробувального терміну та підведення підсумків роботи свердловини з використанням обладнання, позитивний досвід буде поширено й на інші свердловини комунальної власності об’єднаної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь