Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Життя є і воно продовжується

Дата: 04.12.2018 15:25
Кількість переглядів: 804

3 грудня весь світ святкував день інвалідів. Не обійшло стороною це свято й мешканців Городоцької об’єднаної територіальної громади, одне з головних завдань якої, це підтримка людей з обмеженими фізичними можливостями та створення таких умов, щоб усі люди відчули себе в нашому суспільстві дійсно захищеними та рівними.

В цей день до місцевого будинку милосердя завітали В.Бабин, заступник голови Городоцької райдержадміністрації, Р.Райтаровський,заступник голови Городоцької районної ради, О.Бистрицька, керуюча справами Городоцької міської ради та Л.Воротна , голова ради ветеранів.

 

Представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, представники закладів соціальної сфери та ради ветеранів завітали до місцевого будинку милосердя, де знаходяться старенькі та хворі, котрі не можуть самі себе обходити. Людям були вручені солодкі подарунки. Святкова атмосферу створювали творчі колективи Городоцького міського будинку культури.

В залі були присутні люди з великим серцем, їхня щоденна праця – турбота про співгромадян з обмеженими можливостями. Низькій уклін тім, хто допомагає людям з обмеженими можливостями долати перепони сьогодення.

Зі словами вітання та вдячності до усіх присутніх на заході звернувя настоятель римо – католицького храму св. Станіслава єпископа і мученика отець Віктор Лутковський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь