Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Альтернатив вакцинації немає.

Дата: 07.12.2018 09:19
Кількість переглядів: 691

 

Вакцина?ція — введення антигенного матеріалу з метою породити імунітет до хвороби, який запобігає зараженню або ослабляє його негативні наслідки.

Щеплення є запорукою здорового суспільства та сприяє підвищенню імунітету, інші — наполягають на тому, що після вакцинації можуть виникнути серйозні ускладнення і проблеми зі здоров’ям.

У нашій країні вакцинація носить добровільний характер. Ви маєте законне право відмовитися від вакцинації, але при цьому повинні реально оцінювати можливі ризики і наслідки, для здоров’я, так і для його соціального розвитку.

Щеплення не дає 100% гарантії від інфекційних захворювань, але зменшує ризик зараження, невакциновані люди частіше хворіють і можуть нести загрозу здоров’ю інших, в разі захворювання, щеплена дюдина  легше переносить хворобу.

Вакцинація потрібна для захисту. Інфекційні хвороби дуже небезпечні, можуть викликати ускладнення, інвалідність, деякі — смерть. Вакцинація захищає вас від інфекцій, запобігає тяжкому перебігу хвороби й ускладненням — у випадку інфікування. Загартовування, добре харчування важливі для здоров’я, але, на жаль, вони не захищають від інфекційних хвороб. Ніщо не зможе захистити вас від небезпечних інфекцій краще за вакцинацію. Альтернатив вакцинації немає.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь