Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Робота постійних депутатських комісій

Дата: 18.12.2018 10:51
Кількість переглядів: 670

В залі засідань міської ради відбуваються засідання постійних депутатських комісій в рамках підготовки до тринадцятої чергової сесії, яка відбудеться 22 грудня 2018 року .

Зокрема, 17 грудня відбулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Одним з важливих питань, яке було винесено на порядок денний, це виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, за межами населених пунктів орієнтованою площею до 2 гектарів. В першу чергу розглядалися заяви учасників бойових дій та осіб прирівняних до них, зареєстрованих на території Городоцької міської об’єднаної територіальної громади.

На засіданні комісії з гуманітарних питань, яка відбулась цього ж дня, розглядались питання щодо виділення матеріальної допомоги важко хворим жителям громади, а також про оптимізацію закладів освіти Городоцької міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь