Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Зустріч на запрошення

Дата: 03.01.2019 16:51
Кількість переглядів: 713

В останній робочий день 2018 року до Городоцької міської надійшло звернення жителів с.Велика Левада щодо організації виїзної зустрічі жителів села, міського голови В.Підлісного та представників ТОВ «Агрохолдинг 2012». Вже сьогодні, 3 січня 2019 року, в приміщенні Левадського сільського клубу ця зустріч відбулась. Головними питаннями зустрічі були: можливість збільшення розміру орендної плати за земельні частки (паї), закриття ФАпу та поштового відділення на території старостинського округу.

«За даними начальника Городоцького центрального відділення поштового зв’язку на даний час немає законодавчих та нормативних документів щодо припинення діяльності діючих сільських відділень поштового зв’язку, в т.ч. і Левадського. Що стосується діяльності фельдшерсько-акушерських пунктів, які на даний час діють на території старостинських округів об’єднаної територіальної громади то їхня діяльність не планується припинятись до 01.07.2019 року» - зауважив міський голова Підлісний В.В.

Перед жителями виступив керівник Городоцького регіонального структурного підрозділу ТОВ «Агрохолдинг 2012» О.Воротний, який проінформував присутніх про стан виконання договірних зобов’язань компанії, про процедуру переоформлення права власності на земельні частки (паї), про виконання угоди про соціальне партнерство, а також надав вичерпні відповіді на запитання, які хвилювали жителів села.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь