Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Розширене засідання Ради регіонального розвитку

Дата: 15.01.2019 17:03
Кількість переглядів: 789

     Сьогодні в приміщенні Городоцької районної ради відбулось розширене засідання Ради регіонального розвитку Городоцького району. В засіданні прийняли участь заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Світлана Павлишина, депутат обласної ради Володимир Поворозник, голова Городоцької районної державної адміністрації Олена Матвєйцева, голова Городоцької районної ради Ольга Зелінська, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Літвінчук та Сатанівський селищний голова Альберт Собков. В залі також були присутні депутати, начальники структурних підрозділів, в.о. старост та представники громадськості.

Учасники Ради презентували свої здобутки та напрацювання за час впровадження реформи децентралізації та свої плани на майбутнє.

Під час засідання Ради регіонального розвитку розглядали ряд важливих питань, зокрема пріоритети та цілі економічної політики, інфраструктурні проекти, питання розвитку медицини та освіти, проблеми доріг, можливості розвитку громад та району в цілому. Підвели підсумки роботи минулого року Городоцької міської об’єднаної територіальної громади, Сатанівської селищної об’єднаної територіальної громади та виконавчої влади.

«Впровадження реформи децентралізації, дає позитивні результати. Вона здійснюється для того, щоб наблизити владу до людей, розвивати територію та надавати якісні адміністративні послуги» - зауважила Світлана Павлишина.

«Злагоджена та спільна робота між усіма рівнями влади та населення, запорука створення кращого майбутнього» - підкреслила Олена Матвєйцева.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь