Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Проведені роботи КП "Городоккомунсервіс"

Дата: 01.02.2019 13:58
Кількість переглядів: 666

У чотирьох будинках по пров. Привітному 5, 7, 7а, 9 (колишня вул. Островського) тривалий час були перебої з водопостачанням. Артезіанська свердловина, що забезпечувала централізованим водопостачанням даний мікрорайон працювала цілодобово, тому причина відсутності води залишалась не зрозумілою. Для з’ясування причини працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення КП «Городоккомунсервіс» було обстежено водопровідні мережі даного  мікрорайону, проведено ревізію запірної арматури, однак водопостачання вдалось відновити лише частково. Лише після ліквідації прориву водопровідної мережі, який було виявлено 30 січня по вул. Чайковського відновився належний тиск у системі.  Не завжди витік води з’являється на поверхні, і тому не можливо його відразу виявити.

Користуючись нагодою, звертаємось до жителів громади,  якщо Ви десь помітили  витік води, обов’язково повідомте на гарячу лінію комунального підприємства за тел.0688418721.

В четвер 30 січня працівники дільниці з водопостачання та водовідведення працювали над відновленням артезіанської свердловини по вул.Симонова (замінено насосне обладнання). Дані роботи проведено з метою покращення стану забезпечення централізованим водопостачанням жителів мікрорайону «Мархлівка».

Чимало робіт на протязі цього тижня проведено працівниками з благоустрою та електриками підприємства. Електриками відремонтовано щитові  у багатоквартирних будинках по вул. Гончара,6б, вул. Індустріальна,1а. Спільно з працівниками РЕМу проведено інвентаризацію точок обліку та щитових. В с. Стара Пісочна знято електролічильники з метою проведення державної повірки.

По вул. Тельмана  тривають роботи із залученням техніки комунального підприємства по зрізанню дерев. З проханням вжити заходів по вирубці тополь звернулись жителі мікрорайону «Мархлівка». Як зазначено у колективному зверненні жителів, будь-які пориви вітру провокували небезпеку падіння дерев та гілля, що створювало загрозу для життя і здоров’я людей, безпечного руху транспорту.  До роботи  долучились також мешканці прилеглих домогосподарств.

Питання щодо розчищення доріг від снігу, посипки протиожеледною сумішшю знаходиться на постійному контролі Городоцької міської ради та керівництва комунального підприємства.  Так, зокрема, 29 січня додаткові об’єми посипкових матеріалів  розвезено по місту.

 

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь