Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обласна першість в Всеукраїнському конкурсі "Учитель року - 2019"

Дата: 04.02.2019 09:50
Кількість переглядів: 827

31 січня 2019 року  в Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося урочисте закриття ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019», який проходив з 23 січня до 31 січня 2019 року

Освітян Городоччини цього року у  Конкурсі представляли вчителі Городоцького ліцею №4 – Задоянчук Олександр Іванович, Жолобайло Ніна Петрівна, Талалай Оксана Григорівна та вчитель Чорнивідського ліцею Басалюк Наталія Анатоліївна. 

Складними й напруженими були конкурсні дні, кожен із учасників показав високий  фаховий та професійний рівень, щедро ділився з колегами своїми педагогічними здобутками, демонстрував нові педагогічні ідеї, шукав свою педагогічну стежку до душі й серця кожного учня під час проведення конкурсного уроку.  Для Городоцьких педагогів конкурс став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, відкрив багато нових граней їхнього педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження. У марафоні педагогічних ідей і думок  швидко пролетіли чотири конкурсних дні. Всі тривоги уже позаду, підсумки конкурсу підбито

За рішенням журі конкурсу І місце  в номінації «Захист Вітчизни» посів Задоянчук Олександр Іванович, вчитель Городоцького ліцею №4, який надалі буде захищати честь педагогів Хмельниччини на Всеукраїнському підсумковому турі Конкурсу.  

Задоянчук Олександр Іванович у своїй роботі як вчитель предмету «Захист Вітчизни» прагне створити умови для розвитку творчої ініціативи учнів, формування в них якостей особистості, необхідних для військової служби, духовної і психологічної готовності захищати свою державу, її інтереси. Для успішного результату щодо викладання предмету «Захист Вітчизни» постійно вдосконалює навчально-матеріальну базу з можливостями проведення практичних занять з тактичної, вогневої, прикладної фізичної підготовки та основ цивільного захисту. Особливу увагу звертає на практичні навики та вміння, що й дає позитивний результат.

У номінації «Французька мова» перемогу отримала, посівши ІІІ місце, Жолобайло Ніна Петрівна, вчитель Городоцького ліцею №4.

Ніна Петрівна говорить, що кожен її урок  - це модель процесу комунікації іноземною мовою, формування комунікативної компетенції. Вона намагається організувати навчальний процес так, щоб учні були здатні використовувати іноземну мову як під час спілкування в реальних життєвих ситуаціях, так і набуття знань.

Лауреатами Конкурсу стали, отримавши, відповідно, 8 і 10 місця Басалюк Наталія Анатоліївна, та Талалай Оксана Григорівна.  
 Щиро вітаємо наших кращих вчителів з  високими здобутками в Конкурсі та перемогою!!! 

Ця перемога вкотре продемонструвала Ваш учительський професіоналізм, глибокі знання . 

Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить Вам, шановні колеги, радість і задоволення від зробленого, а Ваші  знання, вміння і талант знаходять відгук у серцях ваших вихованців.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь